Španělská fazolačka 

Všehochuť » Recepty » Španělská fazolačka 

4.6.2016, Admin

Budete potřebovat:

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 ks červené cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 ks chilli papričky
  • 2 lžičky uzené papriky
  • 8 plátků anglické slaniny
  • 2 konzervy sekaných rajčat
  • 1 l kuřecího vývaru
  • 2 nožičky klobásky (chorizo)
  • 1 konzervu bílých fazolí
  • sůl
  • pepř
  • 1 hrst hladkolisté petržele

Postup:

1)  Na rozehřátém olivovém oleji osmahněte dozlatova nakrájenou cibuli s nasekaným česnekem, chilli papričkou a na kostičky nakrájenou slaninou. 

2) Přidejte uzenou papriku, promíchejte, aby se rozvoněla, přidejte rajčata a zalijte vývarem. Nechte povařit 15 minut. 

3) Přidejte nakárjené klobásky a slité fazole. Vařte další 3 minuty. 

4) Dochuťte solí, popřem a posypejte nasekanou petrželí. 

Foto zdroj: http://fresh.iprima.cz/recepty/spanelska-fazolova-polevka

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Webové stránky zdarma