Taky milujete tu kombinaci jablek a skořice? Už jen kvůli její vůni? Udělejte si jednoduchý dezert z ovoce, které máte rádi. Jako náhražku jablek můžete použít např. hrušky a udělat tak ještě jemnější verzi tohoto dezertu.
Ingredience na 4 porce:
Postup přípravy:
1) Omyté a oloupané hrušky rozčtvrtíme, zbavíme jadřinců, vyskládáme je do menšího pekáčku, posypememe moučkovým cukrem, podlijeme trochou vody a pečeme v předehřáté troubě na 190 °C 5 až 8 minut.
2) Ze studeného másla, cukru, mletých madnlí, mouky a skořicového cukru si vyrobíme drobenku.
3) Hrušky rozdělíme do zapékacích misek, posypeme drobenkou, skořicí a dáme péci na 18 až 20 minut do vyhřáté trouby na 190 °C.
Tip: Do drobenky můžete přidat nastrouhanou čokoládu, nebo ji čokoládou úplně nahradit.
Dobrou chuť! :)